Inloggen   |  Account aanmaken    |   Winkelwagen  (0)
sportschoenen
Welkom in onze winkel!
Valuta
Nederland
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


1. Levering 

Wij zijn in staat om uw bestelling te plaatsen bijna overal in de wereld met DHL. Alle aankopen online gedaan worden meestal geleverd binnen 1-2 dagen en moeten krijgen van het land waar de klant binnen 5-7 werkdagen woont. Echter, als je in de meer landelijke gebieden wonen, kan het langer duren. Internationale bestellingen kunnen worden vastgehouden door de douane, helaas dit soort vertragingen hebben de neiging om buiten de controle te zijn, maar we kunnen hulp in deze zaken te verschaffen.


2. bestelling te annuleren 

U kunt, om welke reden dan ook, een bestelling annuleren binnen zes uren na het kopen, voordat de goederen daadwerkelijk zijn geleverd en een volledige terugbetaling ontvangen. Annulering van de bestelling moet schriftelijk worden ingediend onder vermelding van uw ordernummer. Dit wordt vaak verzonden per e-mail naar de klantenservice diensten. Als goederen reeds voorafgaand aan de annulering is verstuurd, neem dan contact op met onze klantenservice en vragen u om binnen 14 dagen terug te komen adres. 
 

3. Return of Trade 

We accepteren alleen drie redenen voor terugkeer of ruil, verkeerde maat; Verkeerde levering items; Defecte items. Als u verkeerde items of zelfs defecte producten ontvangen, dan kunt u ons binnen 1-2 dagen na ontvangst van de producten in aanmerking te komen voor een terugkeer of de handel. Als u ons niet te voorzien van een snel in kennis beschikbaar is, zullen we niet uw terugkeer of de handel toe te staan. Om een ​​vergunning ontvangen voor een terugkeer, neem dan contact met ons op te hebben om terugkeer reden te verkrijgen. Alle items moeten worden teruggestuurd in nieuwe, ongedragen en ongewassen toestand. Vrijwel alle originele labels moeten nog worden bevestigd. Als u terugkeert items zonder vergunning dat we aanvaarden geen teruggave of terugbetaling. Fysieke schade aan een woning veroorzaakt door de consument geen invloed op dit beleid. Lever terug door de beste manier, zodat we snel kunnen hebben en dan is dit probleem op te lossen.


4. Neem contact met ons

Als u vragen heeft over dit beleid, neem dan contact met ons op.
Exclusieve Schoenen -  Adidas -  Heren -  Unisex -  Dames -  Sportschoenen - 
Copyright © 2018 www.baarnenoranje.nl. Powered by Exclusieve schoenen